Interieur Johnson Controls

opgave: concept ontwerp interieur Schiphol-Rijk

opdrachtgever: Johnson Controls (tegenwoordig CBRE)

datum: 2014

De verandering van werken bij Johnson Controls vraagt een werkruimte die daar beter bij past. Er is behoefte aan meer flexibele werkplekken en meer vergaderruimtes.

Er is een zonering toegepast in de plattegrond en de ruimtes met veel interactie zijn bij elkaar geplaatst, zodat de ruimtes waar concentratie nodig is meer is in de luwte liggen. En de vergaderruimtes, waar veel bezoek komt, zijn georiënteerd op  het vliegverkeer van Schiphol.

Tussen de verschillende zones in zijn de bijzondere functies geplaatst; informele overlegruimtes, telefoonboots en de ontvangst. Deze ruimtes zijn bijzonder in vormgeving en zorgen voor de identiteit en speelsheid, iets waar erg behoefte bij het personeel.

© 2019 by K.A.S.  |  info@kasdelft.nl

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean