10 jaar K.A.S.!


Een moment voor reflectie……. , en jeetje wat gaat de tijd snel, ik had LinkedIn nodig om me op dit jubileum te wijzen, doordat ik opeens allemaal berichtjes van connecties kreeg met felicitaties. Hoe kan dit zo aan me voorbij zijn gegaan?


Voor mij voelde K.A.S. pas echt K.A.S. toen ik mij daar full-time op kon richten. Toen het bureau in 2010 werd opgericht, ben ik dit gestart naast eerst een full-time baan en later een part-time baan. Ik zag dat ik projecten anders wilde aanpakken en wilde daar op mijn eigen manier aan werken. Beetje bij beetje groeide mijn opdrachten. Tot ik in 2013 het besluit nam hier volledig voor te gaan. Ik kon, in samenwerking met andere bureaus, relatief grote en betekenisvolle project aan.


Gestart dus als eenpitter en sinds 2018 gegroeid tot ontwerpstudio van drie. Ons netwerk is inmiddels gegroeid en we werken nog steeds graag samen aan de transformatie van gebouwen en stukjes stad tot betekenisvolle plekken. Op een informele manier die past bij ons, die maatwerk is voor de klant en meerwaarde toevoegt.


Dus stiekem voelt het voor mij alsof K.A.S. pas 7 jaar écht bestaat……….

Maar wel een mooi moment om te realiseren waar we nu staan. Van eenpitter naar een ontwerpstudio, met verschillende types en kennis, en vooral veel enthousiasme.


Komende maanden hebben we onszelf uitgedaagd om onze rol als bureau voor architectuur en stedebouw verder te gaan uitbouwen en te profileren. Investeren in onszelf, zorgen dat wat je doet past bij je innerlijke verhaal en droom voor de toekomst en de wereld waarin we leven een stukje betekenisvoller, mooier en toekomstbestendiger te maken. Wordt vervolg!