Supervisie in Lansingerland


K.A.S. is gestart met de supervisie van bedrijventerrein Oudeland voor de gemeente Lansingerland.

Oudeland is een (deels aangelegd) hoogwaardig bedrijventerrein met actief parkmanagement, camerabeveiliging en een samenhangende uitstraling. Bedrijventerrein Oudeland ligt ten noorden van Rotterdam, hemelsbreed op ongeveer 500 meter afstand van Rotterdam – The Hague Airport en zal door het doortrekken van de A16 een nog meer prominente positie krijgen.

Doel is om samen met ondernemers in een vroeg stadium aan de slag te gaan om zo te komen tot een optimaal plan voor zowel de ondernemer als wel een plan dat bijdraagt aan een hoogwaardige ruimtelijke kwaliteit voor de langere termijn.

#supervisie #Lansingerland #Oudeland #bedrijventerrein

© 2020 by K.A.S.  |  info@kasdelft.nl

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean