10 mei slotpresentatie BNA Onderzoek ontwerpkracht voor bedrijventerreinen


Vorige week zijn we met ons multidisciplinaire ontwerpteam een week in Hoorn geweest voor het onderzoek ‘Ontwerpkracht voor bedrijventerreinen' – de energietransitie als opstap naar meer ruimtelijke kwaliteit’.

In een intensieve workshopweek van 5 dagen werkte ons team (inclusief 3 andere teams) op locatie op het bedrijventerrein Hoorn80 aan visies voor energiepositieve en toekomstbestendige bedrijventerreinen. We werden uitgedaagd om mee te denken over de bouwkundige en stedenbouwkundige inbedding van verschillende energiemaatregelen op bedrijventerreinen. De toekomstbeelden die uit deze studie voortkomen, zijn bedoeld als inspiratie voor Hoorn80, maar ook voor alle andere bedrijventerreinen, die aan een duurzame toekomst werken, zoals binnen het initiatief BE+.

De resultaten van deze ontwerpverkenning zullen op vrijdag 10 mei worden gepresenteerd en iedereen is uitgenodigd om te komen. Aanmelden kan hier en meer informatie over het onderzoek, de teams en de projecttrekkers en -partners kan hier gevonden worden.

Programma 10 mei

15:00u Inloop met koffie en thee

15:30u Welkom

15:35u Presentaties ontwerpteams

16:35u Reflectie met stakeholders, Ben Tap wethouder (Economische Zaken gemeente Hoorn) en de zaal

17:00u Borrel

#hoorn #bna #onderzoek #bedrijventerrein #energietransitie

© 2020 by K.A.S.  |  info@kasdelft.nl

  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • Flickr Clean