Panorama Delft bijeenkomst 30 oktober

Morgenavond, 30 oktober, wordt het toekomstperspectief voor de ruimtelijke inrichting van Delft, het Panorama Delft, gepresenteerd en bediscussieerd in het Prinsenkwartier in Delft. Valerie Koppelle zal als gespreksleider een verbindende rol hebben.

Het Panorama Delft is als het ware een ‘kindje’ van het Panorama Nederland dat is ontwikkeld door het College van Rijksadviseurs. Panorama Nederland toont een optimistisch toekomstperspectief voor de ruimtelijke inrichting van Nederland. Het laat zien hoe de grote maatschappelijke vraagstukken van nu de sleutel kunnen zijn voor welkome, structurele verbeteringen in de toekomst.

Deze gelegenheid heeft het Prinsenkwartier samen met DelftDesign en TOPdelft aangegrepen om een Panorama Delft te initiëren als uitnodiging voor Delftenaren om hun visie, wensen, dromen voor de stad te verbeelden op een doek als Panorama met daarop het silhouet van de stad als referentie.

Op 30 oktober wordt het resultaat van Het Panorama gepresenteerd en met publiek van gedachten gewisseld aan de hand van een thematische presentatie van de panorama’s. Deze start om 20.00 uur in Prinsenkwartier. Na deze presentatie en vooraf bij de inloop zijn beide panorama’s te zien in de zaal naast de debatzaal. Vervolgens is de zaal aan het woord. Wellicht komen er nieuwe ideeën tevoorschijn.

De avond eindigd met een paneldiscussie waarin een aantal mensen reflecteren op de bevindingen uit de zaal. De bijeenkomst is openbaar toegankelijk, leuk om hier van gedachten te wisselen.