Scenario's Spuiboulevard vrijgegeven voor stadsdialogen

October 4, 2017

 

Afgelopen 26 september heeft de gemeenteraad van Dordrecht besloten de drie scenario's die wij (i.s.m. plein06) ontwikkeld hebben voor de gebiedvisie vrij te geven voor stadsdialogen. De gemeente gaat met inwoners, ondernemers en andere stakeholders gesprekken voeren in de vorm van 'stadsdialogen' voordat een keuze over de toekomstrichting  zal worden gemaakt.  

 

Ik ben erg benieuwd naar de opbrengst van de dialogen. Aan de hand van deze input gaan we namelijk toewerken naar een optimaal model, een model dat echt van de stad is en waar samenhang en kwaliteit in zit.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Verdichting rondom Den Haag HS flink in de publiciteit

March 18, 2019

1/8
Please reload

Recente berichten

August 6, 2019

Please reload

Archief