Herontwikkeling Wijnhavenkwartier winnaar Nieuwe Berlagevlag 2017

February 28, 2018

In 2011-2012 heb ik nog gewerkt aan de conceptvorming en ontwikkelmogelijkheden voor het Wijnhavenkwartier (voormalig ministerie van Justitie en Binnenlandse zaken) toen ik bij Geurst & Schulze werkte. Toen flink gestudeerd op het maken van een nieuwe publieke plint aan de Turfmarkt en de Schedeldoekshaven, een nieuwe route van de Nieuwe Haven naar de Kalvermarkt, een bijzondere bekroning, een groene verhoogde binnentuin op de parkeergarage en het toevoegen van een diversiteit aan woningen. Zie hier nog een aantal schetsen en studies uit die periode.

Trots om te zien dat het project winnaar is geworden van de Nieuwe Berlagevlag en dat al deze elementen overeind zijn gebleven in het opgeleverde project!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Verdichting rondom Den Haag HS flink in de publiciteit

March 18, 2019

1/8
Please reload

Recente berichten

August 6, 2019

Please reload

Archief