10 mei slotpresentatie BNA Onderzoek ontwerpkracht voor bedrijventerreinen

April 16, 2019

Vorige week zijn we met ons multidisciplinaire ontwerpteam een week in Hoorn geweest voor het onderzoek ‘Ontwerpkracht voor bedrijventerreinen' – de energietransitie als opstap naar meer ruimtelijke kwaliteit’.

 

In een intensieve workshopweek van 5 dagen  werkte ons team (inclusief 3 andere teams) op locatie op het bedrijventerrein Hoorn80 aan visies voor energiepositieve en toekomstbestendige bedrijventerreinen. We werden uitgedaagd om mee te denken over de bouwkundige en stedenbouwkundige inbedding van verschillende energiemaatregelen op bedrijventerreinen. De toekomstbeelden die uit deze studie voortkomen, zijn bedoeld als inspiratie voor Hoorn80, maar ook voor alle andere bedrijventerreinen, die aan een duurzame toekomst werken, zoals binnen het initiatief BE+.

 

De resultaten van deze ontwerpverkenning zullen op vrijdag 10 mei worden gepresenteerd en iedereen is uitgenodigd om te komen. Aanmelden kan hier en meer informatie over het onderzoek, de teams en de projecttrekkers en -partners kan hier gevonden worden.

 

Programma 10 mei

   15:00u    Inloop met koffie en thee

   15:30u    Welkom

   15:35u    Presentaties ontwerpteams

   16:35u    Reflectie met stakeholders, Ben Tap wethouder (Economische Zaken gemeente Hoorn) en de zaal

   17:00u    Borrel

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Verdichting rondom Den Haag HS flink in de publiciteit

March 18, 2019

1/8
Please reload

Recente berichten

August 6, 2019

Please reload

Archief